Pagini

11.07.2009

BMW seria 5

BMW va lansa in 2011 noul model din Seria 5



BMW Seria 5 2011 isi face aparitia neasteptata pe pamant american. Pana in prezent, eram obisnuiti sa vedem urmatoarele prototipuri Seria 5 in Germania, dar baietii de la AutomotiveTraveler au surprins cateva imagini de la unele teste din desertul californian.

Si ca de obicei, aceasta masina de test este acoperita cu corpuri din plastic, pentru a proteja liniile de proiectare a ceea ce se zvoneste a fi una dintre cele mai progresive si evolutive masini BMW.

Asa cum se vede si in aceste fotografii, BMW Seria 5 2011 va creste in dimensiuni, dar BMW reuseste inca sa tina greutatea in jos, prin utilizarea pe scara larga a aluminiului. Bratul automat al suspensiei fata va inlocui pe cele de la MacPherson Struts.

Urmatoarea Seria 5 va folosi un nou sasiu din otel, si noi tehnici speciale vor fi utilizate pentru procesarea otelului. Ca rezultat, greutate este destul de redusa in comparatie cu cadrul clasic.

Multe tehnologii regasite in recentul lansat Seria 7 vor fi folosite si in 5: pachetul integral de coordonare, amortizare adaptiva, camere night vision si head-up display.

Niciun comentariu:

Cauta